Buffalo Parrot Squawk Forums
November 27, 2021, 03:22:40 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: IMPORTANT LINKS
BuffaloParrot.com
Forum Code of Conduct
Forum Portal
Contact us via Email: buffaloparrot@buffaloparrot.com
Squawk It Up!

Welcome to the Buffalo Parrot Squawk Forums!Play our Daily Trivia Game! New Questions Daily!
 
  Home Help Search Arcade Downloads Gallery Links RECENT POSTS Staff List Calendar Login Register Chat  

Testing via tapatalk

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Testing via tapatalk  (Read 2755 times)
Sapphire
Administrator
Parrot Trooper
*

Like my post 59
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3,051


Real Name ..... Wendy



Badges: (View All)
« on: June 05, 2014, 10:41:04 am »

You can post pics however many posts you have made.

Tapatalk works very strangely on here. When you post, it tells you there is a problem, but the post still goes in. When I posted a pic last night, it came up with the same error message, but, all I did was clicked on the back arrow. It then asked me if I wanted to "save" or "discard" I clicked "save" and when I looked the pic had gone in. Give this a go with your pics and see if they go in!

I have contacted support about this problem and they have no idea why this is happening. One of our other members uninstalled tapatalk for the forum and reinstalled it again, she was then able to post pics! Let me know if you still have problems!
Report Spam   Logged

Codie, Yellow Crowned Amazon
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
| More
VOTE FOR US!
TopSiteList
Bookmark this site!
Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy